Produkt bol úspešne pridaný do vášho košíku
Množstvo
Celkom za produkt
0 ks tovaru
Spolu za produkty: (s DPH)
Spolu za doručenie: (s DPH) Doručenie zdarma!
DPH 0,00 €
Celkom za produkt (s DPH)
Pokračovať v nákupe Pokladňa
Hľadáte bundu pre svoju vyšportovanú postavu? Vyskúšajte bomberu

Hľadáte bundu pre svoju vyšportovanú postavu? Vyskúšajte bomberu

Štýlové pánske bundy, ktoré poznáme pod označením bombera, boli vo svojich začiatkoch určené pre leteckých pilotov. V súčasnosti sú mimoriadne trendy kúskom obľúbeným v každom ročnom období. Prečo sú bombery také vyhľadávané a jedna by nemala chýbať žiadnom v pánskom šatníku? 

 

Čo je bomber bunda? 

Bomber bunda je svojím strihom nezameniteľná, a rovnako tak neprehliadnuteľná. Charakteristický je pre ňu širší strih v trupe, ktorý sa smerom ku pásu zužuje. Zakončená je širšími elastickými manžetami, ktoré strih ešte viac zdôraznia. Klasické zapínanie na zips vrecká po stranách zvyknú byť doplnené ešte o jedno menšie vrecko, ktoré sa nachádza na rukáve. Nechýba ani efektný golier, v prípade zimných modelov kapucňa s teplou kožušinou. 

Čo sa týka prevedenia, za najväčšiu klasiku je považovaná bombera v olivovo zelenej farbe. Dnes však máte na výber nielen spomedzi rôznych odtieňov či dokonca vzorov, ale rozhodovať sa môžete tiež na základe použitého materiálu.  

 

Bombera, ktorá vám sadne ako uliata

Dobrá správa, páni. Bombery nie sú vyberavé a sadnú takmer na každý typ postavy. Vďaka svojmu strihu ju navyše perfektne vytvarujú. Ak si na svojom vzhľade dávate záležať a trávite veľa času v posilňovni, môžete si byť istí, že bomber bunda vašu vyšportovanú postavu nenechá bez povšimnutia.

Ako zistiť, či vám bombera sedí? V prvom rade sa zamerajte na jej dĺžku. Spodok tejto štýlovej bundy má končiť presne v páse. V oblasti hrudníka by vám nemala byť príliš tesná, zatiaľ čo manžety na bokoch majú priliehať k telu. V opačnom prípade nebude môcť jej strih dokonale vyniknúť. 

 

 

Ako sa vyznať v širokej ponuke

Zatiaľ čo kedysi bola bomber bunda výhradou pilotov, dnes ju môžete vidieť na mužoch rôzneho veku a štýlových preferencií. Klasické modely v zelenej či čiernej farbe v lesklejšom prevedení sú vhodné najmä pre športový a mestský štýl. 

Pokiaľ je váš šatník o niečo formálnejší a často nosievate pulóvre alebo chino nohavice, v ponuke nájdete tiež jednoduchšie bomber bundy. Použitý materiál býva tenší, povrch je matný a strihovo pôsobia o niečo rovnejšie. Stretnúť sa môžete aj s prešívaným prevedením. 

Svoju bomber bundu využijete v zimnom aj letnom období či sa práve chystáte do fitka alebo niekam inam. Zateplené modely s kapucňou, ktorá je lemovaná kožušinou, sú obľúbeným pánskym kúskom počas chladnejších mesiacov. V lete vám môže prísť vhod bunda z ľahkého, vzdušného materiálu, ktorú skombinujete s oblečením do práce aj do mesta. 

Štýlové outfity s bomber bundou

Ako vidíte, ponuka je skutočne bohatá. S čím ich ale kombinovať? 

Bombery v klasickom strihu sa hodia ako pre mestský, tak aj pre športovejší look. Doplniť ich teda môžete rifľami, rovnako ako štýlovými teplákmi. Ak je bombera dostatočne voľná, pridať pod ňu môžete aj hrubšiu vrstvu, napr. mikinu s kapucňou.

Ak zvolíte jednoduchú čiernu bomberu užšieho strihu, siahnuť môžete nielen po tričku, ale pokojne aj po ležérnejšej košeli. Takýto outfit potom môžete doplniť teniskami alebo poltopánkami, v chladnejších mesiacoch po členkovej zimnej obuvi. 

Pokiaľ vaša voľba padla na kúsok výraznejšej farby, pri voľbe ďalšieho oblečenia by ste mali siahnuť po neutrálnych tónoch. Biela, béžová, čierna či sivá sú stávkou na istotu. Ak chcete pôsobiť skutočne štýlovo, nebojte sa namiešať do jedného outfitu aj dve výrazné farby. Vyskúšajte, napríklad, skombinovať žltú či modrú bomberu s červenými topánkami – môžete sa spoľahnúť na to, že sa v šedom dave určite len tak ľahko nestratíte.

 

Podobné články

01.02.2024

Médiá sú plné tipov o tom, ako byť plní energie, mať krásnu postavu a dobre vyzerať. S pribúdajúcimi rokmi však ubúda množstvo síl, na druhej strane pribúdajú tukové zásoby. Ako zostať v čo najlepšej kondícii a uchovať si aj štíhlu figúru?

18.01.2024

Počas cvičenia v klimatizovanom fitness centre, pri cvičení vonku v chladnejšom počasí aj pri záverečnom strečingu je potrebné myslieť na ochranu svalov pred nadmerným chladom. Prečo a ako to dosiahnuť?

30.11.2023

S príchodom jesene a klesajúcimi vonkajšími teplotami dostáva náš organizmus zabrať. Zima však môže byť na budovanie imunity dôležitým kľúčovým prvkom. Ešte predtým, ako s ním začnete, uistite sa, že viete o otužovaní všetko potrebné.

15.08.2023

Hľadáte si nové kúsky, ktoré by ste nosili na tréningy a neviete sa zorientovať v množstve používaných materiálov? Aby sa vám ľahšie vyberalo, v nasledujúcich odsekoch sme pre vás pripravili prehľad tých najčastejšie používaných textílií a ich základných vlastností.

02.08.2023

Cvičenie so sebou prináša radu výhod, ktoré majú pozitívny dopad na vaše zdravie. No zatiaľ čo srdce, mozog či cievy sa fyzickej aktivite radi prispôsobia, čo sa týka kĺbov, tie sú nútené zakaždým podstupovať zvýšenú záťaž. Ako ich ochránite pred tým, aby sa neprimerane opotrebovávali?

01.08.2023

Všimli ste si niekedy pri návšteve fitka, že niektorí bodybuilderi používajú pri zdvíhaní činiek pásy látky omotanej okolo zápästia? Aká je ich úloha a ako ich správne používať, vám odpovieme v nasledujúcich odsekoch.

27.07.2023

Pocítili ste bolesť pri behaní alebo pri zostupe z kopca? Pravdepodobne trpíte bežeckým kolenom. Bolesť vystreľujúca v oblasti kolena nie je problémom u starších, ale čoraz viac aj u mladých, vitálnych ľudí. Prečo vzniká a ako sa dá liečiť?

21.07.2023

Za to môže môj metabolizmus! Určite ste už aj vy počuli túto sťažnosť, prípadne sa na pomalý metabolizmus zvyknete odvolávať sami. Áno, je síce priamo zodpovedný za neželané ukladanie tukov v tele, ale nenechajte sa tým odradiť – nakopnúť ho k rýchlejšiemu pracovaniu nie je nemožné!

21.06.2023

Pitný režim sa za posledné roky stal takmer módnym trendom a so zaručenými odporúčaniami sa akoby roztrhlo vrece. O tom, že voda je pre naše telo nevyhnutná, niet pochýb. Zakladajú sa však všetky rady na skutočnosti alebo ide v niektorých prípadoch len o mýtus?

22.05.2023

Mnoho ľudí uprednostňuje fyzické zdravie pred tým psychickým. Ako môže jedno ovplyvňovať to druhé vám prezradíme v nasledujúcich odsekoch. Dozviete sa tiež, prečo je pre celkové zdravie dôležitý pravidelný pohyb.