Produkt bol úspešne pridaný do vášho košíku
Množstvo
Celkom za produkt
0 ks tovaru
Spolu za produkty: (s DPH)
Spolu za doručenie: (s DPH) Doručenie zdarma!
DPH 0,00 €
Celkom za produkt (s DPH)
Pokračovať v nákupe Pokladňa
22.03.2024

V strave každého, kto sa venuje športu, sú dôležitou súčasťou bielkoviny. Tie sú základnou stavebnou zložkou svalov a tkanív, podporujú rast svalov a ich výkonnosť. Pomáhajú tiež pri mnohých procesoch v organizme. V nasledujúcom článku vám prezradíme, ktoré druhy mäsa vám ich pomôžu doplniť.

29.02.2024

Sacharidy dodávajú energiu svalom, mozgu aj kĺbom a sú nevyhnutné pri viacerých procesoch v ľudskom tele. Každý športovec ich tiež ocení ako dôležitý zdroj energie. Mali by byť preto súčasťou každodennej stravy. V ktorých potravinách ich nájdete?

22.12.2023

Tradičné vianočné stolovanie je spojené s množstvom chutného jedla, koláčov, sladkých aj slaných pochutín. Ak sa k tomu pridajú kalórie obsiahnuté v alkoholických a nealkoholických nápojoch, niet sa čo čudovať, že sa číslo na váhe rýchlo zvýši. Chcete sa cez tohtoročné sviatky priberaniu vyhnúť? Máme pre vás niekoľko tipov, ktoré vám v tom pomôžu.

14.11.2023

Celulitída vie svojím vzhľadom potrápiť nejednu ženu bez ohľadu na hmotnosť alebo vek, zriedkavo sa s ňou môžu stretnúť aj muži. Ako sa zbaviť celulitídy a aké sú jej príčiny, vám prezradíme v prvej časti našej série na pokračovanie.

02.11.2023

Určite ste už počuli o drobných semienkach s názvom chia. Medzi športovcami sa tešia veľkej obľube, a to najmä vďaka ich jedinečnému zloženiu.

26.09.2023

Zvýšená hladina cholesterolu je problémom, ktorý môže viesť k závažnejším zdravotným problémom. Aby ste ju znížili, vhodné je začať s cvičením v kombinácii so zdravým stravovaním. Niekoľko tipov, ako na to, sme pre vás pripravili aj my.