Produkt bol úspešne pridaný do vášho košíku
Množstvo
Celkom za produkt
0 ks tovaru
Spolu za produkty: (s DPH)
Spolu za doručenie: (s DPH) Doručenie zdarma!
DPH 0,00 €
Celkom za produkt (s DPH)
Pokračovať v nákupe Pokladňa
01.02.2024

Médiá sú plné tipov o tom, ako byť plní energie, mať krásnu postavu a dobre vyzerať. S pribúdajúcimi rokmi však ubúda množstvo síl, na druhej strane pribúdajú tukové zásoby. Ako zostať v čo najlepšej kondícii a uchovať si aj štíhlu figúru?

18.01.2024

Počas cvičenia v klimatizovanom fitness centre, pri cvičení vonku v chladnejšom počasí aj pri záverečnom strečingu je potrebné myslieť na ochranu svalov pred nadmerným chladom. Prečo a ako to dosiahnuť?

30.11.2023

S príchodom jesene a klesajúcimi vonkajšími teplotami dostáva náš organizmus zabrať. Zima však môže byť na budovanie imunity dôležitým kľúčovým prvkom. Ešte predtým, ako s ním začnete, uistite sa, že viete o otužovaní všetko potrebné.

11.10.2023

Štýlové pánske bundy, ktoré poznáme pod označením bombera, boli vo svojich začiatkoch určené pre leteckých pilotov. V súčasnosti sú mimoriadne trendy kúskom obľúbeným v každom ročnom období. Prečo sú bombery také vyhľadávané a jedna by nemala chýbať žiadnom v pánskom šatníku?

15.08.2023

Hľadáte si nové kúsky, ktoré by ste nosili na tréningy a neviete sa zorientovať v množstve používaných materiálov? Aby sa vám ľahšie vyberalo, v nasledujúcich odsekoch sme pre vás pripravili prehľad tých najčastejšie používaných textílií a ich základných vlastností.

02.08.2023

Cvičenie so sebou prináša radu výhod, ktoré majú pozitívny dopad na vaše zdravie. No zatiaľ čo srdce, mozog či cievy sa fyzickej aktivite radi prispôsobia, čo sa týka kĺbov, tie sú nútené zakaždým podstupovať zvýšenú záťaž. Ako ich ochránite pred tým, aby sa neprimerane opotrebovávali?