Produkt bol úspešne pridaný do vášho košíku
Množstvo
Celkom za produkt
0 ks tovaru
Spolu za produkty: (s DPH)
Spolu za doručenie: (s DPH) Doručenie zdarma!
DPH 0,00 €
Celkom za produkt (s DPH)
Pokračovať v nákupe Pokladňa
Členkové adaptéry — príslušenstvo na cvičenie, ktoré oceníte

Členkové adaptéry — príslušenstvo na cvičenie, ktoré oceníte

Posilňovanie spodnej časti tela vám pomôžu zefektívniť členkové adaptéry. V čom spočíva ich prínos a ako ich správne používať? 

 

Členkové adaptéry zvýšia intenzitu tréningu 

Medzi fitness príslušenstvo, ktoré zvýši záťaž, patria aj členkové adaptéry. Sú určené na používanie pri silovom tréningu spodnej časti tela. Majú univerzálnu veľkosť a zapínanie je na zips, čo vám umožní prispôsobiť ich vašim potrebám. 

 

Ako používať členkové adaptéry 

Členkové adaptéry vám umožnia pripevniť k členku popruh posilňovacej veže alebo iného stroja. Sú vybavené oceľovým očkom, o ktoré si upevníte lanko stroja lebo záťaže. Vďaka tomu si budete môcť obohatiť cvičenie o nové cviky, napríklad na posilňovanie zadku, stehien bokov a ďalších svalov nôh. Cvičenie sa dá lepšie zacieliť na svalové partie, ktoré bežne neprecvičujete. Postupne môžete tiež zvyšovať záťaž. 

 

Praktické, prispôsobia sa vám a spestria tréning

Hľadáte nové spôsoby na precvičenie všetkých svalových partií, nôh, bokov a zadku? Členkové adaptéry sú na tréning spodnej časti tela ako stvorené. Popruh posilňovacej veže pripevníte k členku a môžete cvičiť intenzívnejšie, čo vám prinesie rýchlejšie výsledky. Obohatia zanožovanie, unožovanie aj posilňovanie vnútornej časti stehien.

Používanie členkových adaptérov má tiež ďalšie výhody. Pomôžu vám zlepšiť techniku lýtok a celej spodnej časti tela a pri cvičení iste oceníte aj ich bezpečnosť. O vaše pohodlie sa postará vnútorné polstrovanie, pevné zapínanie zaistí, že sa adaptéry počas cvičenia neuvoľnia. 

Ak hľadáte aj ďalšie fitness príslušenstvo na cvičenie, vybrať si môžete silový popruh či bicepsový izolátor

Podobné články

09.04.2024

Pekne tvarované a vypracované nohy môžete získať aj vy. Stačí, ak do svojho tréningu zaradíte niekoľko cvikov, ktoré pomáhajú odbúravať tuk práve z týchto partií.

06.03.2024

Vhodný tréning v kombinácii so stravou vám pomôže získať štíhlejšiu postavu, nabrať svaly a zlepšiť si kondíciu. Či práve v posilňovni začínate alebo sa už cvičeniu venujete dlhšie, bude pre vás dôležitý aj tréningový plán. Ako ho zostaviť, vám prezradíme v nasledujúcich riadkoch.

19.02.2024

Uponáhľané dni plné pracovných a rodinných povinností často nenechávajú dosť priestoru na pravidelný tréning. Nájsť si počas dňa hodinku na cvičenie môže byť preto veľmi ťažké. Pomôže vám, ak si ho naplánujete na ráno. A ranný tréning má ešte viac výhod.

08.11.2023

Ak chcete dosiahnuť formovanie tela a rast svalovej hmoty, nie je dôležité len to, koľko venujete svojim tréningom a nakoľko sú intenzívne. Nemenej potrebnou je regenerácia svalov.

19.10.2023

Švihadlo si určite pamätáte zo svojich detských čias, keď ste cezeň skákali spolu s kamarátmi na školskom dvore. Skákanie cez švihadlo však nie je len detskou zábavkou. Využívajú ho aj profesionálni športovci na posilnenie celého tela, zlepšovanie koordinácie a stability. S jeho pomocou si môžete aj vy dopriať intenzívny tréning, pri ktorom spálite množstvo kalórií.

05.10.2023

Zahriatie svalstva spojené so strečingom celého tela by malo byť súčasťou každého vášho tréningu. Prečo to tak je, aké sú jeho výhody a ako na to? Radi vám tieto otázky zodpovieme v našom článku.

14.09.2023

Počuli ste už o posilňovacej gume? Táto skvelá tréningová pomôcka rovnako potrápi nováčika aj fitnes borca. Je cenovo dostupná a spestrí aj bežné cvičenie. Ako sa posilňovacia guma používa, vám objasníme v nasledujúcom článku.

07.09.2023

Trápi vás stuhnutá krčná chrbtica? Príčiny bolesti môžu byť rôzne, počnúc od nesprávnej pozícií tela po zdravotné problémy. Hociktorá by bola príčina, jestvujú niekoľko jednoduchých cvikov, ktoré vám pomôžu si uvoľniť stuhnuté svaly hrdla a uľahčiť bolesť.

24.08.2023

Radosť z pohybu si môže užiť každý. Dôležitá je len vaša vôľa a dodržanie niekoľkých základných odporúčaní. Ako začať s behaním, vám poradíme v nasledujúcich riadkoch.

23.08.2023

Leží vám v pivnici nevyužitý bicykel a rozmýšľate čo s ním? Alebo si hľadáte šport, ktorý by vám zabezpečil dostatok pohybu? Nech už je to akokoľvek, začať s cyklistikou je v každom prípade dobrou voľbou. Prináša so sebou viacero benefitov pre vaše zdravie, peňaženku aj planétu.